Menu

Over eco-scan

eco-scan is een onafhankelijk advies- en studiebureau dat gespecialiseerd is in het opstellen en opvolgen van diverse milieu- en natuurrapporten voor projecten die mogelijk invloed uitoefenen op het leefmilieu. Daarnaast kan u voor mobiliteitsstudies en geur- en ammoniakmodelleringen ook steeds beroep doen op ons.

eco-scan noise is gespecialiseerd in het uitvoeren van akoestische studies voor zowel de bouwtechnische als de industriële vraagstukken. Daarnaast beschikt ecoscan noise tevens over een geaccrediteerd akoestisch labo. Als vooruitstrevend akoestisch studiebureau is eco-scan lid van ABAV en van de (Europese) normencommissie.

eco-scan heeft als doelstelling om op een kwalitatieve manier advies te verlenen bij het opstellen van dergelijke dossiers en neemt de coördinatie op zich. Hiervoor staan wij voortdurend in contact met zowel de klant als de overheid.

eco-scan heeft bovendien reeds een uitgebreid netwerk aan zakenrelaties en partners waar we beroep op kunnen doen en die we met plezier aan onze klanten willen voorstellen.

Lees hier de algemene folder van eco-scan of een handig overzicht van onze diensten.